fredag den 15. februar 2008

MixbåndJeg synes at vi skal lave et mixbånd til hinanden. Du ved, et anonymt kassette-bånd uden kunster/titel-information. Temaet kunne være det her musik tror jeg godt Thor/Morten vil kunne lide især hvis han ikke var klar over hvad han hørte og dermed kunne google en masse fordomme frem eller noget i den stil. Hvad siger du til det? Jeg skal lige have testet min båndoptager, men dit konfirmationsanlæg kan vel stadig trække et godt, gammelt kassettebånd?

Første udfordring er at skaffe kassettebånd. Jeg ved faktisk ikke om Lise har nogen liggende jeg kan hugge, eller jeg bare forestiller mig at hun er så gammel at hun gemmer sådan noget. Har du nogen? Jeg foreslår at vi bare skaffer nogle på 45 minutter eller hvor korte de nu kan fås på. Ikke for lange, for så bliver mixbåndet bare for hårdt at komme igennem. Jeg mener, 30-45 2-minutters popnumre er sgu hård kost hvis du får fat i et af de større 60-90 minutter lange bånd.

17 kommentarer:

Thor sagde ...

Ikke en dårlig ide, overhovedet.

Man kan da stadig købe dem hos TP ihvertfald. Jeg ser meget frem til at mixe et.

Og jo, konfirmationsanlægget er maks opsat til kassette!

Morten sagde ...

Jeg har fået to kassettebånd af min mor - et 60min og et 90min. Eneste løsning på fordelingsproblemet er vist sten-saks-papir. Det er jo 30 minutters ekstra tortur man kan tabe! Tænk hvis jeg vandt og kunne udfylde de sidste 30 minutter med Greatest Hits fra The Fiery Furnaces :D

Thor sagde ...

Var den sidste kommentar virkeligt nødvendig? - nu sover jeg ikke i nat...

Lise sagde ...

Okay, det der ser jeg desværre for sent til at blive rigtigt fornærmet...

Men i hvert fald er jeg retrospektivt enormt fornærmet!

Bare så du ved det.

Morten sagde ...

Det her bliver fanmar verdens bedste country-mix! Jeg bliver helt vanvittig ved tanken om hvor godt det er. Nu skal jeg så bare lige finde båndoptageren frem og få de to anlæg til at spille sammen med computeren. Geek alert!

Morten sagde ...

Jeg kom til at kigge på båndene, og ikke bare etuierne, og sørme om ikke begge bånd er på 90 minutter. Det er jo vældig fint.

Men men men. Jeg ved med mig selv at jeg ikke orker at lytte til 90 minutters ny musik-mix, og 60 minutter kan i sig selv være lidt af en prøvelse.

Derfor foreslår jeg at vi laver et mix på max 45 minutter, dvs. én side. Vi kan så passende smide samme mix på begge sider så der ikke skal spoles for meget. Hvad siger du til det?

Jeg har netop lavet mit mix's playliste færdig, og det fylder præcis en time, men jeg kan godt barbere det ned til 45 minutter, selvom det kommer til at gøre ondt på mig. Du kommer til at elske country (forudsætning: sans for god musik)!

Thor sagde ...

hmmm... jeg er nok mere til 60 min så...

har gået og tænkt meget over båndene, og på mit skal der være plads til lidt kunstnerisk albuerum...

Morten sagde ...

Kan du så ikke smide musik jeg kan lide på side A og alt det jeg skal presses til at høre på side B? Så har du vist albuerum nok. Jeg kan jo så passende smide 30 minutters Fiery Furnaces i røven på mit 60 minutters country-mix?

Jeg tror der er plads til at forhandle i begge lejre ;)

Thor sagde ...

Hvorfor laver du ikke bare et mixbånd til dig selv...?

Så kan du sidde i din indspiste indie-hørm og bevæge dig i cirkulære musikalske mønstre resten af din tilværelse.


ELLER du kan pirre din gane med lidt nye indtryk du aldrig selv ville have oplevet...

dvs. 60 minutters wildhearts- og will sheff b-sider!!!

Morten sagde ...

Bare giv mig alt hvad den kan trække. Båndsalat er jo noget der sker fra tid til anden og man ved aldrig hvornår det sker ... Måske kun hvorfor.

Thor sagde ...

http://www.suck.uk.com/product.php?rangeID=82&showBar=1


Intet mindre end fantastisk! Laura har lige vist mig det. Det er jo den perfekte gave til en særlig du holder af...

Morten sagde ...

Hvad siger du til at udveksle mix på søndag, eller måske bare at du får et tomt bånd af mig?

Thor sagde ...

Må nok få et tomt bånd af dig på søndag. Har også noget til dig.

Forsøgte at være voksen og tage sagen i egen hånd, og gå ned og købe et kassettebånd igår, men TP forhandler dem ikke længere.

Så gik jeg hjem og græd

Morten sagde ...

Jeg tager et bånd med til dig på søndag. Hvis vi er heldige har vi byttet bånd inden året er omme ;-)

Apropos, så har jeg også noget til dig: http://tinyurl.com/ypfb74

Thor sagde ...

Jamen indtil videre synes jeg der er en god blanding mellem det mere pæne/poppede, og det mere hardcore folk-country på dit bånd, det sidste tiltaler mig faktisk mest.

Kan også se du har smidt et par mere fjollede balkan-agtige, eksentriske alt-rock ind hist og her... ;-) Udemærket, stilbrud eller ej.

Hvonår tager du afsted? Så ser jeg om jeg kan lave en anonym mixbånd rar-fil til dig.

Mit bånd bevæger sig jo meget mere i ekstremerne, men jeg synes virkeligt du skal lytte efter hvert nummer, selvom nogle måske virker afvæbnende på dig. Der burde være et par nye yndlinge gemt.

Jeg forkæler dig, det gør jeg virkeligt...

Morten sagde ...

Jeg tager afsted på onsdag. YES MAND!

Sidder og hører dit mix nu (side A, foreløbig). Der er hak i en sang omkring nr. 2-4 stykker. Amatør.

Umiddelbart indtryk: Skramlet, gøglet og meget repeterende. Jeg undrer mig over hvorfor så mange mennesker elsker musik-numre hvor teksten gentages igen og igen og igen - i det uendelige. Men det er åbenbart sådan nogle som dig der holder af tryghed og faste formler osv. der hører sådan noget.

Nå, så skiftede stilen: Vi er stadig i det repeterende, men denne her sang kunne næsten have været på Jackie Brown soundtracket, havde filmen været mere western-agtig.

Har du fundet 'trilogien'?

Morten sagde ...

Kender du muxtape.com? Læs om det her.

Jeg ville sÅ meget ønske at jeg havde mit mixtape med mig. Country og folk er det bedste jeg ved.