fredag den 21. september 2007

Medens vi venter på den nye Wolf Parade...

Så er der nyt på vej fra Sunset Rubdown: http://www.jagjaguwar.com/artist.php?name=sunsetrubdown

Jeg var ikke forelsket i den første plade, men der er altid håbet om et par nye Spencer Krug perler...

Jeg vil se frem til at fordøje de tre nye mp3er over weekenden. JAg-selskabet er jo gode til at lægge de bedste numre op. (Okkervil River mp3erne udgør tilsammen en fin lille greatest hits-EP)

17 kommentarer:

Morten sagde ...

Hvad siger du til de to mp3'er (og resten af albummet, din leecher)?

Morten sagde ...

Jeg har hørt den 2-3 gange, og der er intet ved den der lød spændende eller som har bidt sig fast. Måske er jeg bare usædvanlig modstandsdygtig, måske er den bare en parantes?

Thor sagde ...

Jeg har ikke fået lyttet endnu. Den er kidnappet på arbejdscomputeren...

Thor sagde ...

'Modstandsdygtig' er forresten den mest diplomatiske beskrivelse jeg nogensinde har hørt af din tilstand.

'Kronisk melodi-immun' er en anden der slår mig...

Thor sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Thor sagde ...

Jeg har givet den halvanden lyt nu, og selvom den er MEGET svær at komme ind på - mest fordi det ved første lyt bare lyder som den samme ensartede tossesang hele vejen igennem - kan jeg godt lide hele hans karneval-tilgang til pladen denne gang, jeg er jo en sucker for lidt god outreret cirkus-musik, så jeg vil gøre hvad jeg kan, for at komme tættere ind på sangene. Jeg er sikker på der gemmer sig et par gode melodier.

Morten sagde ...

Du ved godt at du lyder som mig nu, ik'? Det glæder mig at du trods alt har lidt mere rygrad, når det kommer til at høre musik 5-10 gange for at finde hoved og hale i det, end jeg oplevede på kanoturen!

Thor sagde ...

Rend mig! - Hvis det ikke var for mig, var vi strandet ude på en eller anden halvø... Jeg synes det var meget bemærkelsesværdigt at kanoen hele tiden træk mod venstre, selvom jeg var den eneste der padlede i højre side!!!

Hvad skal vi egentligt anmelde næste gang? Svingninger nr. 1-5, svingninger nr. 1? Nu tænker jeg ikke generel tilsvining men pladeanmeldelser...

Morten sagde ...

Lad os lige se hvad det er for noget juks der ender på den samlede top 5 ;-)

Jeg kan også - mens vi venter på svingninger top 100 - bare svine ØHHH kommentere på din top1/5/10/50/100 når du engang får nosset dig sammen til at lave den.

Morten sagde ...

http://www.geiger.dk/anmeldelser/anmeldelse.php?id=2789

Lorteanmeldelse, men de ord der bruges rammer vist plet hos glam-fanboy'en.

Morten sagde ...

Stylus Magazine giver den et 'A'. Ikke dårligt.
http://www.stylusmagazine.com/reviews/sunset-rubdown/random-spirit-lover.htm

Jeg druknede undervejs i anmeldelsens meta-crap, men det er også lige meget, for det er jo DIN anmeldelse jeg venter på med spænding.

Thor sagde ...

Nånå, jeg var ikke klar over at det var en anmeldelse der skulle laves... jeg er jo ikke ligefrem intimideret af din egen 'der er intet ved den der lød spændende eller som har bidt sig fast'analyse...

Jeg kan ihvertfald sige at de stille numre på pladen intet siger mig. Uptempo numrene... det er virkeligt svært at sige. f.eks. er Wolf Parade vokset på mig over to år på den måde, at numre jeg ikke kunne lide før i tiden, var fantastiske da vi kørte nordpå i Ontario... Jeg skal have meget længere tid til at absobere sunset. Det er måske et af de tilfælde hvor jeg sætter den på anlægget en dag i fremtiden, og virkeligt 'forstår' det.

Thor sagde ...

I det ligger der selvfølgeligt at der er meget af det jeg godt kan lide.

Den forrige bare for meget præg af at være for usammenhængende...

Thor sagde ...

Men du har helt ret i, at folk står i kø for at falde på halen over hvor kompliceret og fremmedgørende pladen er, som om det er en konkurrence i at forstå det først. Det er som et af de slags kunstværker, ingen forstår, men alle er bange for at kritisere.

Ham anmelderen er jo helt galt afsted når han skriver at han har lyttet til albummet 5 timer i træk - i hans tydelige desperation for at komme tættere ind på det - og derefter jager den hans drømme.

Krugers geni er vedtaget i konsensus, derfor MÅ den være god, hvis vi ikke forstår den.

Det er lidt det modsatte hykleri af det du hævder der omgiver den nye Okkervil River plade, hvor alle hylder den som et alternativt mesterværk, selvom det bare er ordinær pop-rock bundet ind i en Indie-pakke. (en konnotation jeg kan acceptere)

Ikke desto mindre, skal det ikke bestemme hvordan jeg vurderer musikken, og jeg vil fortsat forsøge mig med random spirit lover, vel vidende om at det sikkert fejler, i håbet om at finde endnu en gave der bliver ved med at give.

Morten sagde ...

Det var meget dybt, Tootsie, men ditto rigtigt.

Jeg skal da også høre den noget mere inden jeg fælder dom over den.

Men SWAMPBLOOD skjæler også min tid!

Morten sagde ...

Lad os for et øjeblik fokusere lidt på den nye Wolf Parade, At Mount Zoomer. Jeg har hørt den nogle gange for noget tid siden, og et par gange her nu. Den er OK, men det er også det. Der er et par gode sange, men fanmar også en del sange der irriterer mig grænseløst pga. ligegyldig brægen osv. Hvad siger doktoren?

Thor sagde ...

Doktoren har den samme mening og den modsatte mening.

Det er simpelthen bare en solid god plade, hvor jeg ikke har de store kritikpunkter, andet end at den lettere svinder ind i glemslen end den første.

Jeg synes ikke der er nogle irriterende øjeblikke på den overhovedet, sådan har jeg det mere med den første plade.