lørdag den 22. august 2009

Old Rosie

Så viste Westons Old Rosie sig også at være en ganske glimrende cider.


Den er måske i en lidt anden klasse, end de andre vi har prøvet. Ingen kulsyre, men frugtsmagen var naturlig og længevarende, godt understøttet af en kraftig alkoholprocent, som supplerede fremfor dominerede.


Jeg har en to-liters flaske i køleren. Den skal med til cider-smagning, sammen med Magners og SSOC.


Og så var Samuel Smith's Oatmeal Stout en fræk sag...

2 kommentarer:

Morten sagde ...

Go'e gamle Scrumpy var sgu god. Måske bliver den bedre jo mere jeg tænker på den, men hold da kæft jeg glæder mig til den dér 2-liters og den kommende smagning.

Jeg har købt frikadeller der skal spises med hjemmelavet agurkesalat. Nå, men det var ikke det jeg ville sige, men da jeg var nede og hente dunser (og en flaske Brøndum Klar), købte jeg også en 33cl +46 Apple Cider fra Herrjunga.

Billede: http://www.herrljungacider.se/images/plus46_33.jpg (hvorfor fanden må man ikke bruge sådanne html-tags i kommentarer? Pølle-blogger.com!

NÅ MEN:

Der står at den indeholder gær og gæret æblejuice. Det er i sig selv fup, altså uægte cider, men jeg tænker at det måske kan gå an. Jeg ved så ikke om "gæret æblejuice" dækker over æble-halløj og tilsat sukker og sådan, men det finder vi jo ud af. Om ikke så kostede den en 10'er, så det går lige an.

Skrevet under indflydelse af Mountain Dew Free.

Morten sagde ...

Den der +46 er godt nok slem. Syntetisk sodavand med "cider"-smag.