mandag den 30. marts 2009

Misery is the river of the world


Jeg forstår dig ikke helt her, Hr Ramsay. Det er jo en MEGA melodisk sang med en tungt og insisterende rytme der jo er nem at æde rå. Jeg eeeelsker den sang og sangens pointe - så herlig Tom Waits agtig. Måske er det pladens bedste sang, men det er ikke så vigtigt. Og når man så har den på LP så er det jo fantastisk at stå og kigge på et 33cm x 33cm stort cover af Tom.

Nå, men en ny top 100 fra din side skal være meget velkommen. Jeg laver jo en her i løbet af ugen. Så tvangsindlægger vi hinanden til at høre hinandens top 5-10-stykker over en røvfuld bajere når du kommer hjem engang.

Og et nyt et:

1 kommentar:

Thor sagde ...

MITROW er en fantastisk sang, og hører uløseligt med til pladens univers. Jeg vil stadig påstå at det er een af de mere provokerende for øregangen og kan ikke nydes på højde med Gods Away on Business eller All the world is green.

Det er typisk at jeg skal lave top 100 hver gang jeg er væk fra pladesamlingen og jeg har mistet 100gb musik!! Dette stopper ikke en ægte nørd dog, men tager bare lidt længere tid. Det bliver et fint lille weekend projekt. Jeg krummer allerede tæer når jeg kigger på den gamle :-)