mandag den 18. maj 2009

Godt og skidt

Vi starter med godt:
A. C. Newmans Get Guilty er overraskende god. Tag ikke fejl - jeg var selv umådelig skeptisk til at begynde med! Den er gået ned i tempo siden den fabelagtige The Slow Wonder. Sangene er blevet en tand mere endimensionelle og knap så gode som på debuten i eget navn, men det er stadig en rigtig fin plade. Men jeg tror aldrig rigtig den bliver noget for dig. Kræver lidt for meget af lytteren.

Og så til noget der er værre:
Fuck, mand, hvor er The Dark Knight ringe! På en eller anden måde formår den at repræsentere meget af det jeg synes der er dårligt ved nyere film, især nyeste skud på stammen inden for en serie, og det er immervæk imponerende. Jaja, jokeren spiller godt og alle er helt oppe at ringe over Heaths præstation, men atlså, det er sgu da nemmere at spille SKØR end SEJ. Den film kræver nogle øl at komme oven på.

5 kommentarer:

Morten sagde ...

Og så noget der er rigtig godt: CALIFORNICATION. Er i gang med sæson 2, og den holder ret godt. Det er svipsere, men der er også masser af irllol.

Lasse Laks And The Buffalo And Anna Anna Anaa Oh! sagde ...

Fin blog I har her! Get Guilty vokser virkelig, A.C. er fremragende. God sommer til jer!

Thor sagde ...

Morten, Morten!!! Vi har en læser!!! fuck hvor sindssygt... ok, nu skal vi være prof.. ikke noget med at tabe det på gulvet og miste vores cool... vi må hellere... for helvede! Jeg tænker lige på noget klogt og vender tilbage senere, det bliver ligesom en rigtig hjemmeside!!
vi ses.


YES MAND!!!!

Thor sagde ...

Jeg skal iøvrigt nok lige finde Get Guilty frem igen. Jeg fandt den første halvdel af pladen ganske lyttelig, mens resten var helt bla.

Tilgengæld er jeg begyndt at lytte til Frightened Rabbit... det er en plade jeg har været tæt på at droppe flere gange, og så ligepludselig klikkede det! Fuck mand, måske kunne detr gå hen og blive et af de der bands om året, der dukker op og fremmer potensen.

Dark Knight var jeg aldrig i svime over, men jeg elsker at superheltegenren bliver behandlet med den respekt, som den gør, og samtidigt kan blive en megasucces. Forhåbentligt kun starten... Anden gang jeg så den gad jeg ikke engang se den sidste halve time.

Californication er godt, men jeg fatter ikke at du ikke ser Dexter endnu. Det er fordi din MTV-generation koncentrationsevne kun kan holde til 20mins længde afsnit. Pik.

Morten sagde ...

Ha! Så forstår jeg bedre at du vil give den nye Newman en chance til. Tølper.

Så pyt da - har lige bestilt Dexter sæson 1 (150kr - klasse).

God sommer til Anna! (Thor, rolig nu)