torsdag den 21. juni 2007

Velkommen til Morten vs. Thor

- Vær vidne til et megalomanisk orgie af ucencureret musiksnobberi!!

Morten og Thor bringer hermed deres musikdiskussioner til skue for den almene pøbel. Den ene er en outreret indie-freak, den anden dedikeret til triviel pop-rock og glam, - og bloggen udgør areanen for deres episke verbale battle om den bedste musiksmag.

Temaet er simpelt: Morten og Thor skiftes til at vælge en plade, hvorefter de begge lytter den grundigt igennem og anmelder den her på siden. Herefter er det åbent for debat, og der bliver ikke lagt fingre imellem...

Spillerne:

Morten
Morten opdagede at der var mere ved musik for ca. tre år siden, og har siden udvidet sin samling med 400+ cd'er og et par hundrede vinyler. I den periode har hans kærlighed for eksperimenterende og alternativ musik udviklet sig i en nær-perverteret grad, samtidig med at hans tolerance for alt mainstream er dalet voldsomt; - En plade er bedst hvis den er optaget live i en afsides hytte på en gammel båndoptager, og bliver kun bedre hvis den har en god 12-minutters sav-solo. Morten ville ikke kunne kende en god popsang selvom den byggede rede i hans overskæg, og kategoriserer al dårlig musik som 'sådan noget der bliver spillet i radioen'.

Han er desuden aktiv på musiksnobbernes Mekka, Svingninger, og ville ønske at Pitchfork Media var hans far.

Morten fælder en tåre til Fiery Furnaces, The Microphones, Bonnie 'Prince' Billy, Smog og Serena-Maneesh. Det burde du også, hvis du ikke er ignorant.

Thor
Thor har samlet på plader siden han kunne tørre sig selv ordentligt, og har brugt 4 år af sit liv som kassemandssassistent i en pladebiks. Han er en skamløs sucker for det melodiske, det teatralske, det storladne, det over-dramatiserede, og frem for alt: det poppede.


Thor er skabs-Bon Jovi, har et svagt punkt for Meat Loaf, er dedikeret til Thin Lizzy og lytter til mere corny skandinavisk power-metal end hvad sundt er. Du kan altid lokke Thor ud på dansegulvet til det rigtige disco-nummer.

Thor er også charmeret af den moderne Indie-bølge men rider den pga. de bands der appellerer til det bløde pophjerte, som han mener banker i os alle.

Thor sværger ved The Wildhearts, Butch Walker, Hawksley Workman, Okkervil River og Ed Harcourt. Hvis du ikke kender nogen af dem, har du spildt din ungdom.


- Handskerne er kastet, hold øje med denne blog. Første Album er...


Shearwater - Palo Santo (Extended edition)


SÆÆÆT IGANG

Link

Ingen kommentarer: